neděle 16. května 2010

Stojíme za záchranu??

Dnes jsem koukal na velmi zajímavý film, který se jmenuje: Den, kdy se zastavila země.

Mimozemšťan Klaatu, který v těle Keanu Reevese přistane na zemi, má rozhodnout, jestli lidská rasa stojí za záchranu. Země pomalu umírá a mimozemšťané dělají archy, kam dávají všechny živočišné druhy, kromě lidí. Ti mají být všichni vyhlazeni. Nelze totiž připustit aby jediný živočišný druh zničil celou planetu. Klatoo má ale poslední slovo. Nejprve, když vidí že jsou lidé schopni se zabít kvůli lístku na vlak, nebo když se ho jako posla snaží spíš zabít, než vyslechnout, je rozhodnut nechat nás, jako destruktivní a nenávistný druh vyhladit. Jenže po té, protože Hollywood miluje happy endy, se seznamuje s doktorkou Helen, která se stará o syna svého zesnulého přítele, zjistí že nejsme vlastně tak špatní a na poslední chvíli nám dá ještě šanci.

Normálně bych o tom filmu asi ani nepsal, ale ve stínu posledních Kadaňských událostí, o kterých už psal tady Honzík a o kterých si můžete přečíst taky tady, jsem se rozhodl že využiji poselství filmu a trochu nad tímto tématem zapřemýšlím.

Hanku jsem osobně moc neznal. Viděl jsem jí párkrát v divadle. Působila na mě, jako usměvavá a moc milá holka. Je smutné, že dokáže člověk člověku ublížit takovým způsobem. Ještě smutnější je, že se k tomu spousta idiotů vyjadřuje tak sprostým, nenávistným, a lhostejným způsobem. A to většinou je kvůli tomu, že nebyla "bílá"

Včera, protože jsem se chtěl dozvědět víc informací, jsem vyjímečně kouknul i na komentáře pod články. A co jsem se dověděl??

Toto:


Gustav na čt 24.cz

kdo je tady chce????Smrděj,jsou plný bacilů,okrádají,podplácejí,podvádí!!!Mají svůj stát,mají tak proč nejedou domů!!!Snad se najde po volbách strana která, demokraticky,lidsky zavře těmto slizounům a pijavicím dveře !!!!Vyháníme z tohoto státu němce,rakušany,poláky,slováky,ale výrobce drog,pašeráky,podvodníky z asie tady necháme vysemenit!!!!Pořád budeme volit strany,kterým je to úplně jedno!!!!!!

Prostá dívenka na čt 24.cz

a štvrta, pata, šesta, desata?* Taki šikovna?* Ale tvuj fotr je potom seksujalni negramot, jestli seš ze dvou* Taki jich mam kolem sebe plnou prdel, v jejich kupach děcek se snažim vidolovat to svoje mládě* Ale řict o nich žesou , milounki, hebounki, roztomiličci, tak nato sem přiliš prosta. At nezapomenou vislechnout Ti-ng Ťon-ga* V poctatě každiho vjetnance * Všichni vipadaj stejně, maj jedni papíri, plati si jednu zdravotni pojistku* Problem bil spočatku jenom u proplaceni porodu na Ti-ng Ťonga, ale to VZP visvětlili fluktujici hermafrodititou*

ND na čt 24.cz

Konečně jedno rozumné řešení a bez jutnosti platit zpáteční letenky ! Takto to vyjde levněji ! Nejsem rasista, ale když selekce, tak soukromá a beze svedků !

jarda na denik.cz

Kdy uz vam dojde ze vietnamci jsou svinstvo ktere dokaze jen lhat, podvadet, krast, pestovat marihuanu ve velkem a zabijet. Urcite redakce brzy napise ze vietnamci jsou mili atd atd.

neroma na tyden.cz

je to 2:0


Po tom všem si myslím, že lidská rasa opravdu nestojí za záchranu.






1 komentář:

  1. bohužel, pro některé lidi je příslušnost ke kmeni silnější než příslušnost k národu :-/ Ale vysvětlujte to středoevropským národům. Je mi líto jak se lidi chovaj a jak myslej, ale na druhou stranu bych to něják nedramatizoval. Lidi co většinou diskutujou na fórech jsou dle slohu a gramatiky 16-ti letí ztroskotanci nebo 40-ti letí ztroskotanci. Je to asi jako s Karlem Radou...jeho komentář naštve, ale nevyplatí se na něj reagovat a zbytečně se rozčilovat. Jinak opravdu hezky napsáno, taky nedávám našemu druhu moc šancí:-/

    OdpovědětVymazat