neděle 29. května 2011

Vernisáž

V pátek jsme měli premiéru hry, kterou jsme zkoušeli asi půl roku. Šlo o Vernisáž od Václava Havla a hrála tam společně se mnou ještě Markéta Peti a Michael Došek.
Musím nás všechny pochválit, protože výkon, jaký jsme předvedli na premiéře, jsme nepředvedli za celou dobu zkoušení a dokonce ani na generálce se k němu ani nepřiblížili. Přiznám se, že ten pocit stát před „plným“ hledištěm je úžasný a teprve tam jsem si uvědomil, jak moc mi to chybělo. Diváci byli výborní, ale jejich spokojenost se těžko posuzuje, protože šlo převážně o kamarády a známé. Chtěl bych poděkovat kolegům, protože není nad to, být na jevišti s někým, kdo je opravdu vynikající a na koho je prostě spoleh. Dodá vám to jistoty a vyburcuje k maximálnímu výkonu. No a samozřejmě nesmím opomenout Honzíka, protože si myslím, že vybral dobře a že nás moc pěkně zrežíroval. :-)

Fotky jsou ze zkoušky den před premiérou a pořídil je Jirka Bican, který se obětoval a dělal nám také nápovědu.







2 komentáře:

  1. Máš štěstí, že si mne zmínil a slovo "obětoval" také lahodí mým uším... :)Jirka B

    OdpovědětVymazat
  2. Na mým blogu bych Tě ani nezmiňoval... Byl bys totiž v záhlaví úvodní stránky. Tvůj ksicht by byl jako podklad pro všechny mé články. Tvé iniciály by byly jako kód pro všechny komentáře...tvé pižmo by se linulo jako nekonečná nit...Dream Theater

    OdpovědětVymazat