pátek 12. února 2010

Editions atlas


Chtěl bych se s Vámi podělit o zkušenosti se společností editions atlas.
Je to asi půl roku co jsme ve schránce našli obálku od firmy editions atlas. Byli v ní nějaké kartičky, které jsme záhy, s konstatováním že je to blbost, vyhodili. Za krátko nám přišla první upomínka i se složenkou na zaplacení. Samozřejmě jsme jí ignorovali a nic neplatili. Pak přišla další a dnes třetí, která je na fotografii.
Nikdy jsme si nic od této společnosti neobjednali!!!
Trošku jsem koukal na internetu a našel docela zajímavou diskuzi. Komu se to nechce číst, tomu předkládám pár úryvků.

Jelikož jsem si byl jist že budou posílát upomínky, tak jsem napsal dopis České obchodní inspekci ať je prověří co jsou zač a za 14 dní my přišla odpověď že jelikož táto firma nesídlí v ČR, nevztahuje se ne ní náš zákon a z toho vyplívá že ti vyčůranci ani NEMŮŽOU VYMÁHAT POHLEDÁVKY. Takže složenky a upomínky můžete klidně házet do koše, nemůžou na Vás, jen zkouší ze slušných lidí vytřískat peníze!

Tak já jim znovu zaplatila částku 334kč( kterou jsem 100% platila) a naivně jsem si myslela,že budu mít klid houbelec dnes mě přišla další upomínka na 334kč.

Tak mně poslali z editions nějaké stupidní kartičky, aniž bych si cokoliv objednávala. Asi za dva měsíce mi přišla upomínka za nezaplacení, plus nějaké penále za 600 kč. Tak jsem se nasrala,zavolala jsem na tu jejich infolinku a řekla jsem tam tý bábě, že jsem si nic neobjednala a nic mi taky nepřišlo. Oni ty svoje cipoviny hází rovnou do schránky, žádný balík, doporučený psaní atd.

Tak to vidíte, vždycky se najde někdo, kdo ze strachu raději zaplatí. Fakt je, že když jste si nic neobjednali, tak i když to vyzvednete, tak to nemusíte platit. Dokonce to nemusíte ani posílat zpátky. A když vám to někdo hodí do schránky, jako se to stalo nám, tak si s tím vůbec nemusíte lámat hlavu.

89 komentářů:

  1. Podělím se o svou zkušenost. Tato firma dává svoje reklamní odpovědní letáčky do časopisů pro maminky. Taky jsem odpověděla. Už proto, že na lístku bylo výslovně uvedeno, že zásilka pro děti Zvířátka na statku bude doručena ZDARMA. Dnes balíček došel. Ovšem nenápadně je v něm v dalších letácích skrytá faktura na 99,-Kč s tím, že tato částka je platná pouze v případě, že si objednám další zboží za pětistovku. Na ČOI jsem se obrátila taky a zatím čekám. Bohužel, nejsem evidentně sama, koho se tito vychcánkové pokusili okrást...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja sa tiež podelím s mojou skúsenosťou. môj manžel ma rád veteráni auta a motocykle tak som mu to objednala .Prišla mi cez mail ,že objednávka sa spracuva no zároveň ,že som sa zaviazala objednávať dalšie modely,čo na začiatku nebolo povedané. Tak som tu objednávku zrušila a to bol problem ich stránka mi posielala odpovede ani neviem v akom jazyku.Keď mi začali chodiť baliky ,ktoré neboli ani dobierka ani do vlastných ruk povedala som si ,že ich nebudem preberať z pošty a nech sa vratia tam odkial prišli. po 3 mesiacoch mi prišla upomienka že sme dlžní 43 eur . Tak som tam volala že sme nič neprebrali a že nič nezaplatíme . neviem ako sa to dorieši. Ale keď v neprospech mna tiež ich dám na inšpekciu a do televízie.

      Vymazat
    2. Taky Vám k tomu rád něco řeknu- tahle parta podvodníků se schovává za adresu ve Švýcarsku, ale v podstatě se jedná nejspíš o mezinárodní gang,organizovaný Bulhary, který v Česku a na Slovensku jedná pře nastrčené "bílé koně",kteří umí dobře česky a spolupracují s nimi- občas se třeba zamíchají do takovýchto diskusí se svými "kladnými názory",aby zvýšili chaos anebo straší ostatní klienty.V Praze bulharské kapsářky loví kriminálka a kope je do prdele a vy se s nima budete ještě párat ! Jejich "upomínka" mi přišla od BULGARIAN POST -SOFIA 1900 !!

      Vymazat
    3. A pokud jde o níže zmíněný názor ČOI, že s tím nejde vůbec nic dělat (kdoví jestli jde opravdu o autenticcký dopis od ČOI !!), taky to není pravda, protože TADY uvedená firma inkasuje peníze, takže TADY by i měla platit daně,zvláště proto, že se jedná o Švýcarsko,tedy zemi se kterou (tím,že není v EU) nemá ČR žádnou smlouvu ohledně zamezení dvojího zdanění ! Kapišto ? To znamená, že jestliže podvádí a mlží ohledně dodávek,pohledávek a vybraných plateb za ně, jedná se jasně o jednání směřující k trestnému činu krácení základu vymněřované daně ! TEČKA . Už jen v tomto ohledu je možné kdekoliv na Policii ČR podat trestní oznámení a oni ho musí přijmout !

      Vymazat
    4. S touto rádoby firmou mám od včerejška zkušenosti, hned po Novém roce jdu podat trestní oznámení a další dopis pošlu i ČOI... budu chtít jejich další vysvětlení ohledně toho, že si tato rádoby švýcarská společnost nechá posílat peníze na český účet... kdo ho tedy zřídil? Kdo je ona zodpovědná osoba?

      Vymazat
    5. Podali jste oznámení na ČOI? Chystám se k tomu samému kroku, gauneři.

      Vymazat
    6. Já si nic neobjednala !!! A včera,24.4.,mi přišel dopis s propiskou a omluvou, že na mojí objednávku budou reagovat se zdržením ??!! Kde vzali mojí adresu a domněnku,že jsem cosi objednávala ? Nevíte, s jakým portálem by mohla být tato firma propojena ? Občas něco přes net objednám - hračky, boty,oblečení....Je tošmejdovina největší ! Alice S., Praha 9.

      Vymazat
    7. Vás se okrást pouze pokusili, mě bohužel okradli. Kdybych si bývala přečetla tyto diskuze, mohla jsem mít tituli zadarmo a bylo to a já blbka, protože jsem neměla na úhradu dalších zásilek, jsem jim všechno poslala zpět a oni mi teď nechtějí vrátit peníze. Ale protože jak píšete nemohou nic vymáhat, jsem rozhodnuta jim to vrátit i s úrokem. Objednám si něco jiného od nich na jméno své dcery a prostě jim to nezaplatím. Jak Vy k My tak My k Vy :-)

      Vymazat
  2. Já jsem před vánocemi zaplatil, tak jak bylo nabídnuto 99.- Kč. Asi před měsícem přišla upomínka a zároveň vyčůraná nabídka. Volal jsem na jejich linku a řekl, že jsme zaplatili. Odpověď zněla, že do Švýcarska žádné peníze nedošly. Protože částka byla zaplacena bankovním převodem, bylo domluveno, že jim na jejich faxové číslo pošlu kopii výpisu z účtu s uvedenou platbou. S tímto faxem jsem jim poslal krátký dopis s tím, že věc považuji za vyřízenou a že důrazně žádám o vymazání mých údajů z jejich databáze. Včera přišel další dopis. Stejný, jako předešlý. že jsem nezaplatil 99.- Kč. Co s tím? S ČOI mám své zkušenosti. Samozřejmě velice špatné. Tudy cesta nevede. Koudy

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si to objednal a chodí mi to normal...

    OdpovědětVymazat
  4. No jo, když to chceš, tak většinou není problém.Chodí to hezky pravidelně a včas. Když to ale budeš chtít zrušit, tak to možná nepůjde tak snadno a vrchol je, když chtěj platit a přitom sis to ani neobjednal.

    OdpovědětVymazat
  5. Máme s nima úplně stejnou negativní zkušenost. Je to sebranka, která jen tahá z lidí peníze. Když se začaly částky neůměrně zvyšovat a počty kartiček klesaly, ukončili jsme členství. Všechno bylo zaplacené a pak najednou přišla 1. upomínka. Po krátkém váhání jsme to zaplatili a po měsíci přišla 2. upomínka, že naše platba už má 90 dní zpoždění - hahaha! To mě naštvalo a poslali jme jim e-mailem pdf výpis, že platba odešla před měsícem. Z toho vyplývá, že to jsou podvodníci a nic víc! Za 30 dní by platba dorazila i na Antarktidu, natož do země bank - do Svýcarska...

    OdpovědětVymazat
  6. Veronika: děkuji za Vaše připomínky. Dneska mi přišel vymahačský dopis abych uhradila pohledávku u společnosti editions atlas.
    Nevěděla jsem o jakou společnost jde co mají dodávat nic jsem si neobjednala nic jsem nepřevzala. Při pročtení vašich připomínek vjel do mě vztek azavolala jsem na společnost, kteerá dluh vymáhá a ejhle jim úplně stačilo říci, že jsem nic neobjednala a nedpřevzala. Zajímavej systém vymáhání pohledávek nepohledávek. Sranda firma, přišla jsem o iluze Švýcarské dokonalosti a pořádku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdyz Vam ted napisi francouzsky ci nemecky, tak mi hned budete verit, ze jsem Svycar...? Vzdyt zalozit si firmu kdekoliv a dokonce i bankovni ucet, muzete klidne i Vy a neni to tak slozite, takze bych si ty iluze o Svycarsku klido nechal dal, ale o nejake pakazi z vychodu, ci jihu... ;-)

      Vymazat
  7. Tak já si objednala balíčky asi před rokem...první přišli za 99, druhý za 99, pak došel najednou balíček a v něm složenka na 499, vše jsem zaplatila a balíčky odhlásila. Asi půl roku nato došla upomínka na zaplacení dalších dvou balíčků za 499...které jsem nikdy nedostala.Nahlásila jsem e-mailem, že mi nic nedošlo a nic platit nebudu..bohužel mi neustále chodily další upomínky. Dnes mi přišla pohledávka od jiné firmy, že tento dluh převzali, tak nevím , co mám dělat...platit něco, co jsem nedostala, nebo se tahat někde po soudech?

    OdpovědětVymazat
  8. tak jak to tady ctu,tak nejsem sama co ma s uvedenou firmou problemy.prisla mi uz treti upominka za dve zasilky ktere jsem vubec neobdrzela.tak jsem tam volala a oznamila ze nebudu platit neco co nemam.pani byla velice neprijemna a pry to budou resit s ceskou postou a s pravnim oddelenim.tak jsem zvedava jak to dopadne.

    OdpovědětVymazat
  9. prisla mi dnes upominka na1449kč sem stoho na mrtvici takovou firmu neznam a jen diky vasim komentařum sem se uklidnil hned jdu na policii a budu to resit kdyby mi takova sebranka zazvonila u dveri tak snima vybehnu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ale pokud ti u nich zazvoni exekutor s policii, tak vybehnou oni s tebou..i platba je povazovana za souhlas tak jako podpis, takze i kdyz se mi ty modely moc libi, fuck off a nenechat se popotahovat skrytyma klicka

      Vymazat
  10. Já objednávám ty karty poznávám svět - malý si snimi rád hraje. Kromě toho, že jsem první balík nedostala, jen prázdnou krabici, ale poslalil novou a v pořádku, tak jsem neměla problém. Dnes jsem tedy odebírání zrušila, našla tuhle diskuzi, tak jsem trochu znervozněla, co se bude dít. Jestli mi budou posílat dál balíčky, tak nemusím je platit ani vracet??

    OdpovědětVymazat
  11. No jak to tak čtu tak doufám ,že mi nebudou chodit žádné složenky atd. když jsem to zrušila ještě před tým než mi přišel první uvítací balíček.

    OdpovědětVymazat
  12. tak jak to tady čtu , tak se äsi hned odhlásím ,protže už to taky na mě začínají zkoušet,když mě volali, tak slíbily že atlas světa bude jen za 188 kč jo to bylo dvakrát, a najednou 498 kč a i když jsem krom jedné všechny zaplatila, tak mě najednou došla upomínka na částku 1682kč že nemám nic zaplacenýho,no naštěstí mám ústřižky u sebe tak se mám čím hájit.Ale na druhou stranu objednala jsem si pro mimčo Zvířatka na statku, došlo to v poničeném stavu tak jsem to nepřevzala, a v pohodě. PORADÍTE MĚ PROSÍM JAK ZRUŠIT U TÉTO FIRMY ÚČET?DĚKUJI

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,
    tak ty Vaše komentáře mě ale vůbec nepotěšily.Mě zavolali sami a z nějakýho neznámího důvodu věděli, že se mi narodilo dítě. Tak jsem si objednala něco za 129,- a pak měsíčně za 149,-.Včera mi přišlo upozornění na tuto objednávku a že jí můžu zrušit do 7.9.2010,jenže tam stojí, že první balík bude za 138,-, další 2 za 178,- a pak toho bude chodit měsíčně víc za 476,-. Hned jsem to zrušila - jsem zvědavá jak to dopadne ?:-(.

    OdpovědětVymazat
  14. ahoj
    já si objednávám od editions atlas mapy. máte pravdu, že mi to nechodí za 70, ale za 500 kč,ale zase je tamtoho 3x víc. tak jsem zvědavej jestli to za chvíli bude stát patnáct set, nebo kolik to píšete.

    OdpovědětVymazat
  15. učet lzezrušit, že zavoláte na jejich infolinku.

    OdpovědětVymazat
  16. Hana
    dnes jsem zrušila členství telefonicky. Odebírala jsem karty atlasu světa. Jsou dobře udělané, ale.... zakázka měla přijít každé tři měsíce. Chodila každý měsíc a teď mi v jednom měsíci přišly dvě. Končím. Poradím: nechte si poslat dopisem nebo na mail ukončení smlouvy. Tak si zajistíte, že po vás už nic nemohou chtít. Doufám, že mi ho posšlou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jaké ukončení smlouvy??? Žádnou s nima podepsanou nemám !!

      Vymazat
  17. Dobrý den, měla jsem hodně nepříjemnou zkušenost, proto jsem se obrátila na ČOI. Toto mi přišlo, snad Vám to pomůže.

    ČESKÁ OBCHODNÍ INSPEKCE
    inspektorát Středočeský a Hl. město Praha
    Štěpánská 15, 120 00 Praha 2
    Dat. schr.: p2fdz5j; Tel.: 296 366 207; Fax: 296 366 199; E-mail: ph_coi@coi.cz
    Vyřízení podání

    Vážená paní,
    v návaznosti na Vaše podání, týkající se postupu při nabídce a prodeji výrobků
    Editions Atlas SA Vám bohužel musíme sdělit, že Česká obchodní inspekce není oprávněna
    Vámi uvedenou záležitost řešit.
    Výše uvedený provozovatel obchodu je podnikatelský subjekt se sídlem v zahraničí
    (Švýcarsko), mimo Evropskou unii a Č OI u n í n emůže provést kontrolu ani v rámci své
    pravomoci, neboť působnost ČOI je pouze na území České republiky. Proto také u tohoto
    subjektu nelze vymáhat dodržování našich platných právních předpisů (např. zákona č.
    634/92 Sb., o ochraně spotřebitele v platném znění).
    Pro Vaši informaci ještě uvádíme znění ust. § 53 odst. 9 občanského zákoníku -
    Poskytuje-li dodavatel plnění spotřebiteli bez objednávky, není spotřebitel povinen
    dodavateli jeho plnění vrátit ani jej o tom vyrozumět – Vaší povinností tedy není
    neobjednané zboží nejen zaplatit, ale nemusíte jej ani vracet, neboť pro Vaši osobu a na území
    ČR se na tento právní vztah vztahuje český právní řád a žádný zahraniční subjekt není
    oprávněn po Vás vymáhat jakoukoli sankci, která by byla v rozporu s naší legislativou.
    Podáváme Vám tuto zprávu a jsme s pozdravem
    Mgr. Šárka Balková
    pověřená řízením
    České obchodní inspekce
    Inspektorátu Středočeský a Hl. m. Praha
    se sídlem v Praze

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za zveřejnění této zprávy od ČOI, moc mi pomohla a přeposlala jsem ji firmě Atlas Editions a ta náhle ze během 13 hodin otočila o 180 stupňů a vše najednou nalezla a vše se vyřešilo a nic po mě nechtějí.
      Je to každopádně firma, která má buď ve všem binec nebo to dělá úmyslně a snaží se z lidí tahat peníze, na které nemá nárok. Tímto každého varuji, aby si něco od této firmy objednal, nejenom, že každý balík je dražší, ale nedodrží slovo a dovolat se tam, to také není možné.

      Vymazat
    2. Jsou to pěkní darebáci a podvodníci. Objednal jsem pro synka traktůrka za cca stokorunu. Přišel i s nějakýma hodinkama něco přes stovku…povidám ok teda a zaplatil jsem.Za měsíc mě přišly další hodinky…hm…už za 500,– Zaplatil jsem teda. Další měsíc jsem už hodinky doručovatelce vrátil že to nechci.Za pár měsíců mě přišla upomínka, že jim dlužím za dvoje hodinky…teda ty druhé a třetí co jsem vrátil!!!

      Neskuteční podvodníci…z tisícikoruny už je 1200-psal jsem jim email a prý vše teda ok a zase mám upomínku!!!
      Pryč od nich..NIC!!!

      Vymazat
  18. My jsme si bohužel objednali miniaturu děla, nejen že nepřišla, ale po čase dorazil dopis, který byl předem připravený s textem, že to nevadí, že jsme nezaplatili, ale musíme si objednat další (za 500Kč). A uvnitř byl leták, kde bylo jasné, že tahle akce je předem připravená, je tam natištěno, že dělo máte zdarma. Píšu jim email, trochu vyhrožuju, ale uvidíme...

    OdpovědětVymazat
  19. Dobrý den ,
    Mé zkušenosti jsou pozitivní.
    Je to asi rok zpátky co jsem objednala Atlas světa ve 30 kartách. Zboží bylo v pořádku. A ihned jak přišlo jsem zaplatila. Žádné problémy.Nyní bych ale chtěla dále odebírat ale potřebovala bych naskenovat speciální kupon který by měl být součástí 1. objednávky.
    Děkuji a doufám že máte stejné zkušenosti jako já.

    OdpovědětVymazat
  20. DOBRÝ DEN,
    MOJE ZKUŠENOST JE ZATÍM JEN POZITIVNÍ MÁM ZATÍM PRVNÍ DVA BALÍČKY A TAK UVIDÍME CO BUDE DÁL

    OdpovědětVymazat
  21. Přirozeností člověka je zvídavost, ale tyhle firmy z toho jehom těží. Člověk jim naletí a potom se nestačí divit, jak je zavalenej složenkama. Klidně si naúčtují, co nedodají nebo co pošta zratí, a jste v tom. Obchodní praktiky jsou hnus, jinak se to říct nedá. Dělají to tak i ve Švýcarsku?

    OdpovědětVymazat
  22. Objednal sem si na letáčku ATLAS model BUGATTI 57SC za částku 129.Kč,balíček došel na PŠTĚ sem ho překontroloval že prý nemusím ale já na to že tam je složenka kterou musím já zaplatit! byla tam ale na 99.Kč zaplatil sem na místě.Ale při čtení letáku sem se dočetl že složenku nemusím platit jednoduše vyhodit a hotovo...Tak to nechápu ani trochu,nemá to logiku.Kamarád ho čeká taky že to nezaplatí,tak nevím?
    s pozdravem A.J.

    OdpovědětVymazat
  23. Nedavno mi zavolala pani a nabidla tyto karticky. Ja jsem souhlasila. Pote mi prisel na postu k vyzvednuti,a jelikoz jsem si to rozmyslela, tak jsem tam nesla. Za ctrnact dni uz to bylo ve schrance. Tak nevim co s tim mam delat, o karticky zajem nemam. Zajimalo by me jestli ten rozhovor nahravaji. Prece bez naseho podpisu nemuzou vubec nic podnikat.

    OdpovědětVymazat
  24. tak ja si objednal autobusy :) prvni dva me staly dohromady tri kilca,k tomu krasna plechova placatice,ted cekam za kolik bude ten dalsi :))

    OdpovědětVymazat
  25. Moje zkusenost s editions atlas je celkem KLADNA, odebrala jsme zatim asi 15 balicku ZVIRATEK ZE STATKU, cena se asi u tretiho balicku zvedla,ale kdyz nejste spokojeni staci zavolat a hned zasilani skonci, tak temto diskuzim moc nerozumim, spis myslim ze tu dochazi u lidi k NEDOROZUMENI a neznalost veci.Ze se cena zvysi je bezne i u jinych firem a tak vysoka castka je ovlivnena tim ze je zbozi zahranicni, tudiz jde i o clo a take v jine zemi jsou vyssi platy, nam sem zbozi za levnej nedodaji, coz myslim ze je pochopitelne.Dokonce jsme nyni i dostali slevu ze staleho zakaznika, takze jsem spokojena, Zkuste si objednat ybozi od Schleich, tam Vas domecek vyjde na dva tisice, myslim ze by zde nejradeji chteli vsichni vsechno zadarmo, tak nebudte lini, zavolejte a oni vam dalsi dodavku zrusi, jen pocitejte s tim ze nez se to vyridi ze zahranici uz muze byt slozenka na ceste.Nikoho se nezastavam,ale je to jen neznalost lidi, to ej cely, aj jsem spokojena, nerikam ze mi cena nevadi ale svobodne se rozhoduji zda sbirku rozsirim

    OdpovědětVymazat
  26. Já od Editions Atlas odebírám věci několik let. Nejdříve to byla sbírka Dream cars,kterou jsem sesbíral celou,následovala sbírka super trucks. Tu jsem telefonicky odhlásil asi před rokem,a zatím k této sbírce již nic dalšího nepřišlo.
    Všem doporučuji telefonický kontakt,na maily moc nereagují.
    Nyní odebírám modely Buss colection - při první dodávce máte jasně uvedeno,že cena zásilky je 99,- (pokud ji zaplatíte tím automaticky ukončujete odebírání),pokud pokračujete máte jasně uvedeno že plná cena je 420-, + 79,- poštovné. Druhá zásilka je ještě se slevou 50% = 220,- + 79,- poštovné
    Tudíž od třetí zásilky je trvalá cena 420,- + 79,- poštovné (je to tam všude uvedeno,i když malými větami)
    Pak záleží jen na Vás,zda budete chtít pokračovat nebo ne...
    Zatím jsem s nimi nikdy neměl problém. Jednou mi upomínka přišla,ale po zavolání se vše vyjasnilo,že upomínku odeslali omylem ještě před termínem splatnosti.

    OdpovědětVymazat
  27. Na faktuře máte své zákaznické číslo,vytvořte si na jejich webovkách svůj účet a veškeré zásilky odeslané i zaplacené máte hned před očima. A i ukončit odebírání lze jedním kliknutím na svém účtu - sekce zrušit moje předplatné...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžete mi tedy prosím někdo napsat kontakt na tuto firmu, došel mi pouze dopis, že jsem si u nich telefonicky něco objednala, což je nesmysl, nikdy jsem si nic neobjednala. a je tam pouze adresa do Švýcarska. Na mail co jsem našla na netu vůbec nereagují, navíc již žiji na jiné adrese než, na kterou mi došel dopis.

      Vymazat
    2. Editions Atlas
      Telefonická služba: 281 021 933 (Po - Pá 8-18h)
      Fax: 281 021 915
      Adresa pro korespondenci:
      P.O.Box 70
      225 70 Praha 025
      Mail: sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch

      Vymazat
  28. Rad bych věděl co mám teď dělat obědnal jsem si model TATRY a ten mi dnes došel a u modelu byl šek na zaplacení 99 kč když ho zaplatím tak musím ještě něco udělat když už nechci nic jineho odebírat musím něco rušit?

    OdpovědětVymazat
  29. já Tatru taky objednal,došlo to a pak jsem edici nákladních aut telefonicky zrušil, kdyby přisly zase, prostě si je nevyzvednu na poště a je to...

    OdpovědětVymazat
  30. Cez internet na ich stranke sa da kazda zbieracia kolekcia zrusit.Ja som zbieral kolekciu autobusov.Mam dva modely a proste som to zrusil na ich stranke a hotovo uz mi viac neprislo nic.

    OdpovědětVymazat
  31. Velký pozor na jejich kapesní hodinky- mistrovskou práci!
    Objednal jsem si troje.
    První se po pár použití rozpadly na součástky.A odhalil se hodinový strojek.Většinu hodinek vyplňuje umělá hmota, uprostřed je "mini" strojek,ten nejhorší šmejd co je v Číně k mání.
    Druhé se za den předbíhají o hodinu.
    Jen ty třetí zatím celkem jdou + - 10.minut.
    Jako bonus jsem dostal skříňku na pověšení hodinek-potažena je černou látkou a ta je samá díra, jako by ji prožrali moli.Úplně nepoužitelná.
    14.7.2012 jsem uplatnil reklamaci a dodnes 16.8. nemám nic.
    Stále jen plané sliby.
    Proto nedoporučuji tyto hodinky objednávat.Je to opravdu ten nejhorší šmejd co se dá vyrobit.
    Jediná pomoc je opravdu všechny letáky od této firmy házet do koše a nic neobjednávat a tím přinést zmar těmto zlodějům a podvodníkům!
    Honza.

    OdpovědětVymazat
  32. ja si u nich objednal model tatry za 99. Kdyz mi přišel, byla tam nabídka, ze pokud bych chtel tento model zadarmo, nemam nic platit a prijde mi dalsi model za 300. A pokud se rozhodnu v dalsim nákupu, tak od treti zásilky uz bude cena 500. Modely odebiram a jsem spokojen.
    Mimo jiné, tyto modely se daji koupit i u jineho prodejce na internetu, ale cena je od 990 do 1499.
    Objednal jsem si i autobus škoda, kdyz přišel, tak jsem ho zaplatil a telefonicky zrusil dalsi zasílaní. Uz nic nepřišlo.
    Pro dceru jsem objednal zvířátka na statku za 99. Vedel jsem dopředu, ze dalsi zásilka by stala taky uz 500. Kdyz to přišlo, zaplatil jsem to a telefonicky to zase zrušil. Pani mi tam řekla, ze je pro mne dalsi zásilka na cestě, abych ji nepřevzal nebo vratil zpet na poštu, oni jim to poslou zpět. Taky vyřízeno a kladné.
    Nekdo tady ještě psal o tom, ze si u nich koupil hodinky a ze se mu rozbily. To nechápu. Je tam jasne uvedené, ze se jedna o sberatelskou kolekci replik starych hodinek. Takže nikdo nemuze předpokládat, ze to jsou hodinky na normalni nošení.
    Jsou to proste modely. Doporucuji si je priste koupit v hodinarstvi. Mam doma taky jedny a jsou pěkně. V zadnem pripade by mne nenapadlo si je vzit do kapsy a nosit je.
    Jo a chodily dva letáky na auto silver ghost. V jenom byla uvedena cena 99 a v druhem 129. Pokud si ho nekdo objednal a prevzal zásilku, je jasné, ze to musi zaplatit. A pokud tam bylo uvedeno zdarma, taky tam urcite je to stejne jako u náklaďáků, zdarma za předpokladu, ze si vezmete dalsi model za 300 nebo za standartni cenu jako u vseho 500.
    Ja mam jen dobre zkušenosti.
    Prisla mi sice jedna zásilka a chybělo tam dvd, ale po telefonické domluve mi ho zaslali v dalsi zásilce.
    A pokud vam prijde upomínka za něco, co nemáte, staci zavolat a ochotně to s vámi vyřeši.
    Staci dobre číst, pri problemu zavolat a hlavne si naivně nemyslet, ze vam nekdo neco da zadarmo.

    OdpovědětVymazat
  33. Pokud je to model má být také funkční,to by mohli posílat rovnou obrázky !

    OdpovědětVymazat
  34. CITAM TO TU A NECHAPEM.
    chcel by som sa pridat ku diskutujucim ktori maju dobre skusenosti. S atlas editions mam skusenost uz urcite vyse roka. Odoberam uzitkove vozidla. Ktore sa mi nepacia jednoducho poslem nazad do Turian. Jedine co im mozem vytknut ze maju v tom casovy chaos, teda neda sa cakat ze napr. 15ho mi pride zasielka. Takisto mi prisli modely v inom poradi ako kolegovi. Ale cert to vem.
    Ked posielam model ktory nechcem nazad, musim uviest ze nekoncim odber, inak automaticky zastavia posielanie. Prvykrat sa mi to stalo. Zavolal som ze uz dlho mi nic nedoslo a mila tetuska ze reku vratil som model tak to povazovali za ukoncene. Tak som povedal ze ne a posielaju dalej.
    Okrem nakladniakov mam od nich 2 autobusy, 2 motorky a 2 hasicske auticka. I ked priznavam ze najma tie v 1:72 su na moj vkus prehnane drahe (myslim tie dalsie po prvych dvoch), musim povedat ze su to velmi pekne modely, este ani jeden mi nedosiel poskodeny alebo chybny. (klopklop)
    Raz ma posta vyzvala aby som prisiel pre balik osobne pretoze je poskodeny obal no bola len vinou posty malinko natrhnuta krabica, obsah neposkodeny, no dorucovatelke to uz nedali, musel som sam dojst.
    Zakazdym ked som objednal dalsiu kolekciu (autobus, motorka, hasicak) prislo, zaplatil som co bolo treba a je to...ake jednoduche. Ak som uz nechcel odoberat jednoducho som im napisal ze mi je luto ale koncim tuto kolekciu a hotovo, este aj na stranke v mojom ucte sa objavilo ze "Znova odoberat" takze to eviduju.
    Len to asi niekomu robi problem precitat si vsetko co sa pise v liste alebo v letaku.
    Jedenkrat mi poslali upomienku. Poslal som rozpis platieb i naskenovane podacie listky co som kedy vratil a slusne mi podakovali a ospravedlnili sa (posledny vrateny model este nemali zaevidovany).
    Ja teda ako pisem negativnu skusenost nemam.
    Verim ze sa u nas vo vitrinke objavi este zopar peknych modelov z cias mojho detstva...vedla modelov z "Kultovnich aut" ktore su neuveritelne chutne.
    Jano

    OdpovědětVymazat
  35. este odkaz pre manika co sa tu cuduje ze model hodiniek neide ako rolexky....:
    ked pridem domov, skusim nastartovat jeden z modelov...Tatru 148 alebo IFU...hadam ako vravis, mali by byt plne funkcne, ci nie?
    :-)))))
    jano

    ps tie hodinky som videl nazivo, su ozaj pekne, do vitrinky.
    no kedze to nie je moj "sialok kavy" tak som si ich neobjednal a nerozculujem sa. ;-)

    OdpovědětVymazat
  36. Jeden véééľkýýý zasranýý výýpalnícky slovensko-český alebo česko-slovenký podvod ,,,to dokážu len čechoslováci, okrádať svojich.../to nie sú švajčiari/ , no veď to sú čechoslováci - zarábajúci na našej hlúposti ? naivite ? dobrosrdečnosti ? , ale už nie na dlho , istá skupina podvedených na firmu EDITIONS ATLAS podala podnet na tresné stíhanie za podvody vo Švajčiarsku.. vydržať a bude od nich pokoj ...

    OdpovědětVymazat
  37. Dobrý den,
    zde je vyjádření společnosti Editions Atlas:

    I přes naší maximální snahu vyhovět všem zákazníkům a nabízet sběratelské kolekce, které se Vám budou líbit, nelze garantovat, že se nám vždy podaří splnit veškerá Vaše očekávání. Vždy, když nejste spokojeni s kvalitou dodaného zboží, kdykoliv dostanete od Editions Atlas zboží, které nechcete nebo jste si neobjednali, můžete zboží vrátit zpět. V každém takovém případě se prosím obraťte na zákaznické centrum vydavatelství Editions Atlas na těchto kontaktech:

    Telefonická služba: 281 021 933 (Po - Pá 8-18h)
    Fax: 281 021 915
    Email: sluzba.zakaznikum@editionsatlas.ch

    Adresa pro korespondenci:
    P.O.Box 70
    225 70 Praha 025

    OdpovědětVymazat
  38. Stačí se podívat kde firma sídlí - Lausanne, Švýcarsko. To znamená, že se na ni nevztahují unijní předpisy sloužící k ochraně zákazníků.

    OdpovědětVymazat
  39. UPOMIENKY URčITE NEPLATIT!! TOTO MI DNES ODPISALI KED SOM IM POSLALA MAIL KDE SOM IM NAPISALA ZE AKO MOZU PYTAT ODOMNA PENIAZE ZA NIEčO čO NEMAM A EšTE TO NAZVAT UPOMIENKA :

    Vážený zákazník,

    zásielka sa nám vrátila, zásielka sa minula s upominekou. Upomienku
    považujte za bezpredmetnú. Máte všetko vyrovnané a ukončené. Upomienky
    idú priamo zo Švajčiarska cca 4 týždne, preto ste ju obdržali až teraz.

    S pozdravom

    Iveta Čípová
    Editions Atlas S.A.
    Route des Dragons 7
    CH-1033 Cheseaux/Lausanne, Švajčiarsko

    Korešpondenčná adresa:
    P.O. Box 1
    038 53 Turany

    Telefon: 02-33 00 00 43
    Fax: 02-33 00 00 44
    Email: zakaznicke.oddelenie@editionsatlas.ch

    OdpovědětVymazat
  40. ANI NECHCEM VEDIET KOLKO SLOVAKOV A CECHOV SA ZLAKLI A POSLALI IM PENIAZE.ODPORUčAM KAZDEMU KOMU DOJDE TAKA UPOMIENKA, NEBOJTE SA A KLUDNE IM NAPISTE,OZVITE SA NECH VAM POSLU VASU OBJEDNAVKU NA ICH VYROBKY.A TO ZARUCUJEM ZE NEPOSLU LEBO NIC NEMAJU.VOLALA SOM AJ SO SLOVENSKOU INSPEKCIOU A TATO FIRMA ZNAMA ALE NEMAJU NA NU DOSAH LEBO MA SIDLO V NEZAVISLEJ KRAJINY KTORA NEPATRI POD EU. ALE PORADILI MI ZE IM NEMUSIM ZA NIC PLATIT,

    OdpovědětVymazat
  41. Já jsem si to objednal už v listopadu - je květen a furt nic !!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  42. odkaz pre "Anonymní 8. dubna 2013 9:37":
    neviem co si hulil ale uz to nerob.
    ocovidne ti po tom odumieraju mozgove bunky.
    jano

    OdpovědětVymazat
  43. Odebíral jsem edici užitková vozidla více než rok.Balíky chodily pravidelně a v pořádku,cenu jsem respektoval,
    u sběratelských kousků odpovídá skutečnosti.Před měsícem jsem se rozhodl odebírání ukončit, což jsem oznámil
    e-mailem a také poznámkou do poslední platby převodem.Včera přišel další balíček, který jsem nepřevzal.
    Volal jsem na infolinku 281 021 933 (Po - Pá 8-18h).Paní se omluvila,že mail nedostali objednávku ochotně zrušila
    s tím, že pokud mi přijde upomínka za balík který jsem nepřevzal, nemám nic platit a jen to oznámit na info.

    OdpovědětVymazat
  44. Přeposílám pro ostatní diskutéry mail, který jsem obdržel od společnosti po oznámení výpovědi.
    Vše proběhlo rychle a bez problémů.

    Vážený zákazníku,

    na základě Vaší žádosti jsme zrušili další zásilky z kolekce. Vaše žádost
    a naše poslední zásilka ze Švýcarska ze dne 10.5.2013 se vzájemně minuly.
    V případě zájmu zásilku prosím uhraďte. Pokud zásilku již nechcete
    odebrat, vraťte nám ji prosím zpět na adresu : Editions Atlas, P.O.BOX
    70, PRAHA 025,225 70.

    Děkujeme za pochopení.

    S pozdravem


    Marcela Nedvědová
    Editions Atlas S.A.
    Route des Dragons 7
    CH-1033 Cheseaux/Lausanne, Švýcarsko

    OdpovědětVymazat
  45. JANO-tebe som ho určite nehulil- a či to budem robiť alebo - čo , je to moja súkromná , osobná vec,ja tie tvoje primitívne mozgové bunky liečiť nebudem : A ĆO SA TÝKA NAŚICH VÝPALNIKOV , BOLA PODANÁ HROMADNÁ ŹALOBA.

    OdpovědětVymazat
  46. My jsme objednali jenom první model autíčka, zaplatili jsme ho a hned jsem psala e-mail, že nic dalšího nechceme, pro jistotu jsem tam ještě zavolala. Jenomže za pár týdnů přišel další balík - obyčejný balík, netušila jsem co to je, tak jsem ho na poště vyzvedla a v něm byl model autobusu a složenka na 499 kč. Tak jsem tam volala opět, že jsem to erušila, tak proč mi posílají další a paní zas že to zruší a ať jim model pošlu zpátky. Jenže než jsem to stihla udělat, přišel další a u něho opět složenka na 499 kč - to už je celkem 998 kč. Vzala jsem oba modely a na vlastní náklady je doporučeně odeslala zpátky a opět volala, že už vážně nic nechceme! A pak za pár dní přišla 1.upomínka, neřešili jsme to, mysleli jsme si, že se minula s balíčkem. Jenomže dnes přišla 2.upomínka, která už mě rozčílila do běla, hned jsem zvedla telefon a té babě na druhém konci řekla svoje. Začla se vymlouvat, že jim balíček nepřišel, tak jsem jí řekla, že jsem ho poslala doporučeně už před víc jak 2 týdny a jestli mě ještě budou otravovat normálně na ně podám trestní oznámení.

    OdpovědětVymazat
  47. Chtěla bych zrušit u této firmy kolekci Poznávám svět, ale telefonní číslo je hluché. Tak nevím co dělat...

    OdpovědětVymazat
  48. Dobry den chtěla bych zrušit vaše zasilky nic od vás nechci děkuji vam za pochopení Procházková

    OdpovědětVymazat
  49. Taky mi volala paní a já si objednala kartičky Dobrodružství v lese. Ale raději to zruším než přijde první zásilka. V e-mailu, kde mi přišlo potvrzení je uvedena adresa: WWW.WEBCANCEL.COM, která je čistě jen pro zrušení zásilky. Stačí zadat kód, který byl přidělen a PSČ. Zrušila jsem to, tak doufám, že to bude v pohodě.

    OdpovědětVymazat
  50. Ludia sa spametajte nikomu nic neplate , tato firma vobec neexistuje nieje vobec zapisana v ORSR , nema ICO, nema DIC, je to skupina SMEJDOV ktora taha z ludi peniaze, Balicky si kludne mozete preberat dalaj a neplate preboha nic podvodnikom.
    Ziadny pravny postih Vam nemozu nasit ziadnu exekuciu proste nic, Nemaju ani sidlo v SR, Sidlia niekde v TURANOCH pri Martine maju len P.O.BOX 1 na pošte, kontaktny telefon maju v BA, a sidlo vo svajciarsku, a pritom je to organizovana skupina z Bulharska , ktora ma po europe nasadenich bielich konov , ktore konaju za nich. ked im nebude v SR nik platit , nebojte sa ich to prestane bavit. Je to obycajna psychologicka hra ked sa nechate zlomit je to Vasa vec ked mate dost penazi. Takze balicky si mozete kludne preberat a nic neplatit no nie je to smiesne... Treba iba klud a rozvahu.

    OdpovědětVymazat
  51. mne prišlo autíčko z kolekcie Hasišské autá, hned som následne mailom zrušila objednávku, tak ako mali uvedené v materiáloch --- a čuduj sa svete, dnes prišla dalšia zásielka za vyše 11€. Asi je OK, kym človek kupuje a platí ako najatý, ale ked chce zrušiť, tak je hned problém. Ja im nič platiť nebudem, obraciam sa na SOI.

    OdpovědětVymazat
  52. Jo přesně tak.Když platíte,je vše OK.Jak chcete zrušit,tak se chovají jak dobytek.Já jim posílam balíky zpět a vracejí se mi že se adresát odstěhoval.Napsal jsem jim dost sprostý meil,tak doufam že to přestane.

    OdpovědětVymazat
  53. 30.ledna 2014 moje zkušenost v září 2013 jsem si objednala Vojenské nože jako dárek dodnes mi nepřišel ani jeden zato už druhá upomínka o zaplacení dvou zásilek.Po první upomínce jsem volala,tak že to zreklamují a na upomínku nemám brát zřetel.A do 15 ledna mi přijde další balíček. samozřejmě opět nic,tak jsem svou objednávku emailem zrušila,dnes druhá upomínka navíc obohacená o penále opět jsem jim napsala tak uvidíme co bude dál.

    OdpovědětVymazat
  54. ja jsem dostala taky balíček ale jak mi to přišlo tak jsem si to nechala a jak mi přišla první umpominka napsala jsem že jsem nic nedostala napsali že to zreklamovali a ukončily a měla jsem klid a zadarmo

    OdpovědětVymazat
  55. Aj mne ponúkli kartičky poznávaj svet cez telefón (dodnes neviem, ako sa dozvedeli, že mám dieťa - volali na istotu). Súhlasila som, pretože mi povedali, že ma to k ničomu nezaväzuje. Preto som aj prvú sumu uhradila, bola to symbolická cena 2,50. Prišli mi ďalšie 3 balíčky. Prvý som ešte otvorila, no cena ma zarazila, bola neúmerne vyššia, a za nič to nestálo. Tie ďalšie som poslala späť neotvorené s textom "odmietam prevziat" - tak mi poradila poštárka. Na moje prekvapenie mi ale prišiel aj ďalší balíček, ktorý som ani neotvorila, v ten istý deň mi prišla aj upomienka na 55eur! Našťastie som našla túto diskusiu, napísala som im, ako si to predstavujú, posielať mi upomienky na niečo, čo som si neobjednala. Kde je moja objednávka, či podpis, súhlas??? Do týždňa mi prišli ospravedlňujúci list, ktorým moju zbierku ukončili. Sú to podvodníci, nič im neplaťte!!!

    OdpovědětVymazat
  56. Ja odebiram uzitkova vozidla po 500 kc uz sem jich obdrzel cca 30 kusu a celkem pohoda,jen nekdy prijde poradnej nakladak nekdy dodavecka jakou na kultovnich autech mam za 180,ted teda uz dlouho nic nedoslo jesti zbirka skoncila nebo co se deje.

    OdpovědětVymazat
  57. Mě před pár lety od nich babička objednávala atlas světa. Už tenkrát mi přišlo divný, že jí to vyšlo cca na 20 000kč a navíc se mi ta edice zdá neúplná - jsou tam přebytečný regiony který snad nikdo nezná např. nějaký Matto Grosso v Brazílii a ještě na tý kartě je napsaný že ten region je chudej a ničím nezajímavej, tak proč to vůbec posílali? A naopak tam chybí základní státy nebo regiony jako např. Kalifornie nebo Kosovo. Většina států tam je i velká mapa ale další už je horší poslali mi globus (o velikosti grapefruitu) a CDčka s hudbou jednotlivých kontinentů (na kterých jsou snad vybraný nejhorší hudební počiny v historii lidstva) s doplňkovými kartami to taky není žádná sláva (regiony města řeky hory apod.). Pěkně mě to štve a teď už to i celkem chápu když tu čtu že to jsou podvodníci.

    OdpovědětVymazat
  58. Tak sem našel jejich stránky, tam sem se registroval, našel svoje objednávky - a koukám, na cestě mám další 3 balíky v hodnotě 500Kč za kus - zrušeno, napsal sem im že nic nechci a zádám o vyřazení z databáze. http://www.editionsatlas.cz/
    Pak sem volal na hotline - nahrával sem si to. Ženská uměla sotva česky ... na závěr argumentační přestřelky sme se dohodli, že oni mi nic nepošlou a já jim taky ne.
    Zásilku co Vám hoděj do shránky odneste na poštu jako nevyžádanou ... ať si s tim pošta dělá co chce - třeba to pošle zpět na účet původního odesílatele.
    Prej u první zásilky byl průvodní dopis, kde se vysvětluje, že první platbou si objednáváte celej komplet. A nejvíc mě dostalo "já nevím, já sem u toho telefonát nebyla" ;p a na požádáni zpřístupnění nahrávky začala koktat.
    Tak jen pár tipů - když nahráváte, musíte to na začátku říct (já sem řek že nahrávám pro získání důkazu pro případný trestní oznámení na PČR), chtějte nahrávku - tu nedaj (já si vymyslel datum (bylo to +-14 dnů od telefonátu), pak chtějte aby na záver hovoru odsouhlasila nebo sama řekla něco ve stylu "jsme vyrovnaný a nemáme vzajemný pohledávky a vyřadíte mě z databáze kontaktů".
    Já měl docela kliku, zařizoval sem to za manželku, takže mě mihli klidně poslat dozadele, že to má vyřídit ona osobně.
    Takže teďka du zalepit zásilku kartiček za 500 a dát na poštu ... komplet i s letákama co byli uvnitř.
    Díky za diskuzi - ohánění se konktrétníma zákonama pomohlo - a sranda byla, když sem se ptal, proč na stránkách nemají povině zveřejňované údaje o firmě a tak sem chtěl aby mi řekla aspoň VAT (DIČ) firmy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a byl jsem na poště a pošťačka mi poradila, že když mi od nich přistane něco ve schránce, mám adresu přeškrtnout, napsat k tomu nepřijímá a hodit zpět do poštovní schránky. Zašlou jim to zpět na jejich náklady.

      Vymazat
  59. Ja s uvedenou firmou už opakovane druhý rok aj na Slovensku komunikujem poštou a mailom, nakoľko opakovane v priebehu roku, vždy júl - august a potom na konci roku november - december zasielajú aj na moju adresu upomienky o nezaplatených platbách, ktoré už mali zaplatené, príp. neprevzaté modely som im vrátil späť. V roku 2013 to dopadlo tak, že na moje písomné reklamácie už zrazu odpovedali, že im nič nedlhujem, uvidíme, ako to bude tohoto roku. Je nanajvýš nekorekté jednanie tejto spoločnosti, lebo oficiálne sídli spoločnosť vo Švajčiarsku, na Slovensku prevádzkuje len P.O. Box 1, 038 53 Turany a mailová komunikácia je cez - zakaznicke.oddelenie@editionsatlas.ch. Posledné modely boli doručené tak, že ich nechali pri poštových schránkach v našom bytom dome, kde je 48 bytových jednotiek, bez podpisu o prevzatí, takže neviem, z akého dôvodu aj na Slovensku zasielajú upomienky. P.S.: Netreba sa nechať zastrašiť, ale vždy im odpísať, nech preukazujú prípadné dopručenie modelov.

    OdpovědětVymazat
  60. dobry den.uz dva roky odoberam od atlasu modely autobusov aj s mensou prestavkou a zatial som problem nemal.ked som chcel zbierku prerusit bezproblemov ju prerusili.teraz okrem autobusov som zacal odoberat aj modely elektriciek.zatial som ziadnu upomienku nedostal tak moja skusenost s touto firmou je dobra

    OdpovědětVymazat
  61. Manželce volali, také nevím kde zjistili číslo a to že máme rok a půl staré dítě, zřejmě mají nějakého toho bílého koně nastrčeného i v Centrálním registru osob, samozřejmě ji řekli, ře první zásilka Poznávám svět s kufřikem a nějakými dárky bude zdarma, tak manželka to naivně vzala. Dnes přišel balík, ani jsem ho nerozdělal, a na krabici nalepená obálka se složenkou na 138 Kč. Díky této diskuzi však jsem v klidu, a proto vám velice děkuji, Zboží si necháme, tedy pokud po rozdělání k něčemu bude, a složenku hodím na zátop do kotle. Na druhou stranu, mohli by takto posílat více složenek a balíků, zdarma.

    OdpovědětVymazat
  62. Zdravim vsetkych. Co sa tyka tejto firmy,nebudem sa nad tym pozastavovat. Osobne som u nich registrovany a odoberam dve kolekcie modelov. Mozem povedat,ze su super aj ked aj medzi nimi su take o ktore velky zaujem nemam. Ak by som to chcel zrusit,tak modely sa daju kupit aj na inych strankach jednotlivo,ale za nekrestanske sumy. Tak napr. len ta uvodna Tatra za povodnu cenu 4,90 euro mozete kupit aj za 40 eur. Takze s modelmi som spokojny.Na druhej strane s praktikami firmy uz nie. Ak odoberate odporucam urobit si na ich stranke ucet. Potom budete mat prehlad. Co sa tyka ich ponuk na letakoch,tak su zavadzajuce a klamlive. Upomienky som zazil aj ja ale ani cent navyse som im nezaplatil. Myslim,ze na slovenske ci ceske pomery je cena predsa len dost vysoka k pomeru k platom. A co sa tyka toho razitka Bulgarian Post ako tu bolo zmienene,tak take mi neprislo,ale z nejakej inej krajiny. Mimochodom, neviem ako v Cechach ale na Slovensku funguje aj zberatelstvo minci za podobnych podmienok ako ma atlas a cuduj sa svete,sidlia na tej istej adrese len cislo dveri maju ine. Jedna firma sidli na Route de Dragons 7 a ta druha na cisle 9. A odkedy mam novy antivirus,tak ma ani na stranku atlasu nechce pustit. Je to jedina stranka co mi moj antivirak blokuje.

    OdpovědětVymazat
  63. Sú to podvodníci, ja som reagoval na leták a aj zvlášť na webe, úvodné modely prišli, potom začali chodiť ďalšie, tie z letáku stačilo neprebrať, ale tie z webu objednané... už tam boli iné podmienky, nepreberal som to, vypisoval, aj volal, až nakoniec to prestalo chodiť, som si vydýchol. Jasne tam boli napísané podmienky a oni ich evidentne nedodržali, chcel som len úvodný model a niečo si vybrať, nakoľko o väčšinu by som nemal záujem, to sa vraj tak nedá, mi napísali. SOM RÁD, ŽE UŽ S NIMI NEMÁM NIČ SPOLOČNÉ !!!!!

    OdpovědětVymazat
  64. Čo sa týka tých adries, sú rovnaké aj na iné ponuky, príklad sú mince, ale chodia odtiaľ aj karty od mobilných operátorov, od benzíniek.... stačí sledovať , fuj

    OdpovědětVymazat
  65. mám v podobě dědictví od firmy Atlas cínové vojáčky v krabicích Francouzská armáda Napoleona v množství 32ks krabic po 490,-Kč k volnému prodeji,a motocykly cca 26ks po 129,-Kč,a hasičské auto cisternu za 49O,-Kč 1ks. Adresa: jmaly19@gmail.com ,telefon:Česká Republika 608661729 v případě zájmu možný osobní odběr.Děkuji.J.Malý

    OdpovědětVymazat
  66. mám v podobě dědictví od firmy Atlas cínové vojáčky v krabicích Francouzská armáda Napoleona v množství 32ks krabic po 490,-Kč k volnému prodeji,a motocykly cca 26ks po 129,-Kč,a hasičské auto cisternu za 49O,-Kč 1ks. Adresa: jmaly19@gmail.com ,telefon:Česká Republika 608661729 v případě zájmu možný osobní odběr.Děkuji.J.Malý

    OdpovědětVymazat
  67. Já s nima nemám ani tak problém s platbami. Odebírám dvě kolekce, mám už celkem snad 20 modelů a s neplatnými upomínkami to na mě zkusili 2 ×. Pokaždé jsem tam zavolal a vyřešilo se to. Co mě ale na nich štve, je že poslední model užitkových vozidel mi poslali v Dubnu, model IKARUsů v Červnu. Teď mi přišla odpověď, že IKARUSy už byly ukončeny a Užitkové vozidla začnou opět posílat, jakmile je naskladní. Všechno se dá vysvětlit, ale chtělo by to z jejich strany trochu komunikace. Jasně, že cena za jeden model 499 Kč se může zdát Českému člověku vysoká. Já ale jejich modely (autíček, s jinými nemám zkušenosti) a považuju je za kvalitní. Co považuju za ještě větší šmejdy, jsou nejrůznější překupníci jako například http://www.automodels.cz/, kteří modely ATLAS EDITION skupují a prodávají často i za několikanásobnou cenu ...

    OdpovědětVymazat
  68. Ja mám s nimi taktiež problém, pretože asi pred rokom dali, že na stránku možu isť iba tý, čo si od nich niečo objednali a majú čislo z faktúri. Ale ja som si objednával dobre davno a faktury už nemám. A tak sa na nich stránku vobec nedostanem a už si potom nemôžem nič objednávať. Neviem čo robiť a napríklad čo urobia nový užívatelia, ktorý si nič neobjednávali, ale chcú od nich niečo??? Trochu viac to nedomysleli.

    OdpovědětVymazat